Elke succesvolle online onderneming begint met een uitstekend web design. Nog voordat uw klanten beginnen met het lezen van een enkele pagina, zal het kleurenschema, de lay-out en andere visuele elementen die deel uitmaken van de pagina een indruk geven. Deze eerste indruk zal gelijk goed moeten zijn anders gaan ze weer weg voor ze een woord hebben gelezen over de producten en/of services die u aanbied.

Nu website laten bouwen!

Bel 010 3130821 of kom langs op Oostzeedijk 240 3063 BP Rotterdam

 
Dat is waar onze  webdesign Rotterdam services van pas komen. Wij maken een webdesign maken dat perfect bij uw bedrijf past, iets dat direct communiceert en de essentie van wie u bent en wat u doet weergeeft op een manier die uw bezoekers zullen waarderen. Geen twee projecten zijn hetzelfde; we doen alles op maat, zelfs het content management systeem dat wij voor de website gebruiken passen wij aan op uw exacte specificaties en behoeften. We zullen samen met u het ontwerp aanpassen aan de huidige marketingplannen, terwijl er ruimte gelaten wordt voor aanpassing aan toekomstige doelen en toekomstige campagnes.

 

Webdesign Bureau Rotterdam

Wij zijn gespecialiseerd in premium webdesign,  en wij zijn zoekmachine optimalisatie experts. Waarom u ook gezien wil worden op het internet,wij kunnen u een zichtbare leider maken. Er is een reden waarom u ons vindt op pagina 1 van Google opzoektermen als  “internet rotterdam” “SEO web design Identri” “webdesign bedrijven”,  en “custom web design Identri” … We zijn goed in wat we doen. Vraag uzelf dit … waarom zou u een SEO bedrijf dat niet eens zichzelf weet te rangschikken op pagina 1 van Google voor hun eigen belangrijke aspecten kiezen? We maken gebruik van dezelfde methoden voor uw belangrijkste zoektermen die bewezen en effectievezijn om uw positie te verhogen in de zoekmachines!

 

Wij zijn een volledig en allround premium webdesign, SEO Identri en internet marketing bedrijf. Wij kunnen aan al de op maat gemaaktewebdesign en internet behoeften voldoen. Wij zijn ervaren webdesigners en zoekmachine optimalisatie specialisten diegebruik maken van de nieuwste technologie en online marketing technieken. We gebruiken de nieuwste Web2.0 normen om uw doelen te behalen en aan uw verwachtingen te kunnen voldoen. Wij maken websites en applicaties die functioneren in alle browsers en laden in een oogopslag. We maken gebruik van W3C compliant richtlijnen en zoekmachine vriendelijke code in al onze projecten. Wij brengen een gebruiker centraal gestelde filosofie en proces in elke beslissing, met onze ervaring in gebruikersgemak en design. Kortom wij doen meer dan alleen het ontwerpen van websites die “mooi” zijn. Wij ontwerpen websites die u helpen om bezoekers om te zetten naar klanten! We willen het internet een toegankelijke en succesvolle toevoeging voor elk bedrijf maken.

 webdesign  rotterdam

Mobiel & Responsive Web Design

Als u niet beschikt over een mobiel-vriendelijke website, verliest u klanten. De populariteit van smartphones en tablets betekent dat klanten verwachten dat ze de informatie die ze zoeken gelijk kunnen vinden. Als ze die niet gemakkelijk kunnen vinden op uw site, zullen ze snel verder gaan en waarschijnlijk naar een van uw concurrenten.

Neem het volgende in oogschouw: 96% van de gebruikers zijn een site die niet mobiel-vriendelijke was tegengekomen en van hen voelt 48% zich daardoor “geïrriteerd en gefrustreerd”, aldus Google.

Bovendien doet 67% van de bezoekers eerder een aankoop op een mobiel-vriendelijke site dan een die niet mobiel-vriendelijker is gemaakt.

 

Succes hangt af van Meer dan alleen grandioze ontwerpen

Een geweldige mobiele webdesign is niet het enige wat u nodig heeft om te slagen met uw mobiele gebruikers. Uzal daarnaast ook een uitgebreide online marketing strategie in moeten zetten om de website te promoten. Maar dat hoeft u niet alleen te doen! Identri’sweb design en web ontwikkeling kan u langdurige ondersteunen niet alleen voor de lancering van uw mobielvriendelijke website, maar ook voor het op de juiste manier promoten ervan daarna.

Als u de responsieve website eenmaal gelanceerd heeft kan analyse van bezoekers en feedback van de klanten een nieuwe behoefte weergeven voor andere toepassingen op uw website om zo uw klanten te voorzien van de behoefte waar zij om vragen en u uw merk verder kan versterken. Hiervoor kan Identriu helpen met unieke oplossingen voor IOS mobiele app ontwikkeling, Android mobiele app ontwikkeling, iPhoneapp ontwikkeling en iPadapp ontwikkeling.