Rotterdam Social Media Marketing

 

#### Mensen vertrouwen alleen mensen die ze kennen ###

—————-

De oude chatroom is vervangen door iets veel krachtiger. Websites als Linkedin, Facebook en Twitter laat mensen communiceren terwijl ze invloed en impact hebben op mogelijk miljoenen anderen. Daarnaast verspreid het goede of slechte nieuws zich super snel.

 1. social-media-identri-internet-marketing-rotterdamSocial media is conversatie.
 2. Social media bestaan ​​uit de mensen, niet uit de demografische sectoren.
 3. Gesprekken tussen mensen klinken menselijk. Ze worden een menselijke stem.

 

Bedrijven maken nu gebruik van deze platforms om hun boodschap te personaliseren, om hun stem te vermenselijken en om de boodschap over hun organisaties te verspreiden. Mensen hebben de neiging om mensen die ze kennen te vertrouwen. Laat ze uw bedrijf en de mens erachter kennen.

De opkomst van Social Media zal de manier waarop u uw merk in de markt zet veranderen. Deel de berichten over uw producten en diensten. Bent u er klaar voor?

Social Media Strategie Ontwikkeling

Een effectieve social media campagne heeft de mogelijkheid om bezoekers aan te trekken op een manier die de organische zoekresultaten en betaalde reclame niet kunnen. Een effectieve social media strategie is gericht op het aantrekken van bezoekers naar relevante communicatie tussen uw doelgroep en u over uw producten, diensten, industrie of uw merk en het vergroten van het volume en de rijkdom van die gesprekken. Onze sociale media strategie ontwikkelingbestaat uit:

Identri’s ‘Social Media Optimalisatie proces zal uw klanten helpen om hen een stem te geven en u als bedrijf leren hoe te luisteren naar de markt. Onze sociale media ontwikkeling omvat:

 

Social Media Strategie Ontwikkeling

 • Podcasting / Videocast Set-up en ontwerp
 • Blog /Website Set-up en Design
 • Virale Campagne Ontwikkeling
 • Social Network Applicatie ontwikkeling
 • Microblogging Set-up
 • Op maat gemaakte social applicatie ontwikkeling

Social Media persbericht Dienst

Het rechtstreeks verbinding met uw online publiek helpt het vergroten van u uw zichtbaarheid, het verbeterd de geloofwaardigheid en het genereerd vraag en dus verkoop. Praten de mensen over uw bedrijf? Zo ja, wat zeggen ze er dan over? Zo niet, waarom niet? Zorg ervoor dat mensen over uw bedrijf beginnen te praten, begin er vandaag nog mee!

seo-Rotterdam-identri-internet-marketing-1

Wilt u meer weten over Social media marketing in Rotterdam?

Online Reputatie Management

Soms kan onnauwkeurig en zelfs negatieve informatie hoog scoren in de zoekmachine resultaten. Vaak net onder of erger boven de standaard ranking van uw bedrijf, waardoor het goed zichtbaar is voor de huidige / toekomstige werknemers, klanten, leveranciers, investeerders en de media. Deze informatie kan afkomstig zijn van artikelen, product reviews en andere sites. Het nieuws kan gemaakt zijn door ontevreden klanten of medewerkers. Belangrijke onderdelen van uw bedrijf kunnen worden blootgesteld aan negatieve opmerkingen over uw merk waar u geen controle over heeft.

Ons ervaren team van zoekmachine experts kunnen u helpen dit probleem te onderzoeken, bij te houden en te ontleden waarom negatieve reacties worden gegeven en waarom mensen bij de negatieve reacties terecht komen. Wij doen dat met:

 • Content Monitoring Strategie
 • Real-time Blog Monitoring
 • Aangepaste RSS-update Feeds
 • Gerichte feedback Campagnes
 • Social Netwerk Monitoring

Community Outreach management

De community outreach diensten zijn bedoeld om u te helpen inhoud, activiteiten, berichten, Community en beïnvloeders te vinden die u het meest effectief kunnen helpen uw meningen te delen, ervaringen en perspectieven met de juiste doelgroep te communiceren. We leren u hoe u echte persoonlijke relaties met de beïnvloeders en evangelisten kunt opbouwen die de grootste stem in hun online sociale netwerken hebben.

Custom ontwikkeling

Bij Identri, wij zijn gespecialiseerd in de marketing van uw bedrijf door middel van PPC, SEO en social media. Soms zal de ontwikkeling van gespecialiseerde toepassingen en widgets vereist zijn. Ons team van ontwikkelaars, programmeurs en ontwerpers blijft constant op de hoogte van opkomende technologieën en kunnen deze cutting-edge technieken toepassen om aangepaste applicaties te ontwikkelen die de effectiviteit van uw online marketing campagne zal verlengen.

Identri

Wilt u gelijk met ons naar de mogelijkheden kijken!

Bel ons dan nu: 010 3130821