Online Reputation Protection

Bij Identri zijn wij gespecialiseerd in het beheren van uw reputatie online  in het verleden en in de toekomst. Maar wat is nu precies online reputatie management, en hoe werkt het?

Reputatie Management Services

 Online reputatie management is essentieel voor elk bedrijf: in 2009 zijn de CEO’s van 551 verschillende organisaties gerangschikt waarbij bedrijfsrisico’s hun belangrijkste prioriteit waren. Reputatie Management wordt daarin  alleen overtroffen door de grote thema’s als economische vertraging en de belangrijkste wijzigingen in de regelgeving.

Negatieve informatie, laster en schadelijke inhoud op feiten of volledig verzonnen verhalen kunnen nu viraal verspreid worden onder tienduizenden potentiële klanten en zal lang blijven hangen op het internet en voor iedereen zichtbaar zijn.

Domino’s Pizza leerde dit op de harde manier een video  waarop hun werknemers de gezondheid codes schonden verspreid zich razendsnel op YouTube in 2009. Ze hadden geen online reputatie management strategie klaar op dat moment en hun waarde daalde 10% nadat de  video miljoenen views kreeg in 1 nacht. Ze zijn sindsdien niet alleen hersteld, maar hun beurskoers is verhoogd als gevolg van een agressieve herpositionering van hun bedrijf en hun producten, gecombineerd met een volledig online gereviseerde en sociale aanwezigheid.

Wij bieden uitgebreide online reputatie management oplossingen. Wij begrijpen hoe belangrijk een online reputatie is en hoe het uw bedrijf kan maken of breken. We voegen  gekwalificeerde SEO, SEM, ORM en PPC professionals toe aan elke klant.

Wij nemen reputatie management zeer serieus en zijn trots op de resultaten die wij leveren door passie en gedrevenheid. We nemen een grondige handen uit de mouwen benadering en zorgen voor echte resultaten.

REPUTATION-MANAGEMENT-identri-internet-marketing-rotterdam

Elke campagne omvat

  • 24/7 Monitoring
  • Crisis Management
  • Internet Reputatie bescherming
  • Onderdrukking en verwijdering van de negatieve resultaten
  • Verhoogde zichtbaarheid
  • Optimalisatie
  • Toegewijde Account Manager

 Onze ervaring en bewezen systeem zal u reputatie netjes houden en laat uw bedrijf weer groeien.

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis consult!

Bel: 010 3130821