Onze services

SEO

We benaderen zoekmachine optimalisatie met methodische, diepgaande analyse evenals collaboratief buiten de box denken. Onze strategie is gericht op een op maat gesneden mix van diensten die de naamsbekendheid vergroten en de beste kwaliteit van organisch verkeer naar uw website te krijgt.Lees Meer..

Betaalde Zoekresultaten

Onze pay per click-strategie zal effectief  de verschillende markten identificeren door middel van testen, implementatie, analytics en exact- / brede -zoekwoorden strategieën. Simpel gezegd, zal ons gespecialiseerde PPC team ervoor zorgen dat uw merk er met de juiste boodschap op het juiste moment is om de meeste leads, sales en ROI te genereren.Lees Meer..

Sociale Media

Onze ervaren Social Media strategen zullen  de Followers van uw merk betrekken en informeren zodat uw merk ook een beinvloeder op social media wordt. Onze aanpak is eenvoudig: maak boeiende inhoud en blijf bij de gesprekken die online plaatsvinden. Mond-tot-mondreclame is een top  bron om er voor te zorgen dat mensen over uw merk gaan praten. Zorg dat u de basis legt voor die gesprekken en controle krijgt over hetgeen mensen over uw bedrijf  en merk zeggen. Lees Meer..

Web Design

De webdesigners van Identri maken gebruik van de nieuwste technologie en onze webdesigners zijn experts in het bouwen van websites die niet alleen de persoonlijkheid van uw bedrijf laten zien maar ook uw bezoekers aantrekken, betrekken en omzetten naar conversie en loyale klanten. Lees Meer..