Zoekmachine SEO Consultancy Services

Wij zijn een zoekmachine Consultant en bieden SEO dienstverlening aan middelgrote tot grote bedrijven. Wij hebben gewerkt met een aantal van ‘s werelds grootste merken om ze marktleiders te maken door SEO. De aard van ons bedrijf betekent dat we ons richten op het bieden van service op maat, afhankelijk van de behoefte van onze klanten. Ons prijsmodel is flexibel om aan de eisen van de klant te kunnen voldoen, maar meestal bestaat het uit een vast maandelijks bedrag en eventuele extra maandelijkse uitgaven voor de link ontwikkeling.

 Een Goede Start Maken – Initiële  SEO Audit

Intelligentie is de sleutel, vooral over wat er gebeurt in het eigen huis. Het kan saai en vervelend zijn en waarschijnlijk heeft u het al eens bekeken, maar het is voor ons van cruciaal belang om te weten wat momenteel uw exacte posities in de zoekmachines zijn, zodat we weten waar we naar toe moeten werken en een strategie kunnen ontwikkelen om u daar te krijgen.

Nieuwe kanten bij Identri krijgen altijd eerst een grondige SEO audit om vast te stellen hoe wij u precies kunnen helpen. Daarna kunnen wij u een raming geven van hetgeen wij voor u kunnen realiseren. We Doen elke 6 maanden een re-audit van de website, zodat we de positie van uw bedrijf kunnen nagaan en de positie van uw website in een voortdurend evoluerende markt kunnen bijhouden en bijsturen zodat we de doelstelling kunnen halen doe wij afgesproken hebben. Daarnaast krijgt u regelmatig een op maat gemaakt zoekmachine optimalisatie (SEO)  rapport  zodat de prestaties voortdurend bewaakt kan worden en de strategie aangepast kan worden aan veranderende omstandigheden.

Seo Consultancy

 Market Intelligence Reporting

Identri kan een volledig beeld maken van wie er  momenteel leidinggevend is in de zoekmachine optimalisatie (SEO) kanalen dat gebaseerd is op zoekverkeer, plaatsingen en CRT inschattingen. Wekelijkse ranglijsten van de SEO marktbewegingen zijn standaard beschikbaar voor alle klanten, de gevolgen van de  algoritme veranderingen bij Google en de zoekmachine optimalisatie (SEO) activiteiten van de concurrent brengen wij in kaart tijdens het realiseren van top posities in Google voor u.

 Concurrentie Informatie

Goed zijn alleen, vergroot niet marktaandeel, Beter zijn dan de rest wel. Daarom moet u precies weten waar u tegen op moet boksen.

Identri gebruikt haar enorme data-archieven om uw concurrentie te bekijken op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO), Deze gegevens zijn vaak anders dan de dan de traditionele marketing kanalen van uw concurrentie. Onze consultants analyseren deze gegevens en verwerken dit in een rapport over de huidige link activiteiten, on-page strategieën , de risico’s die ze nemen en wat u kunt doen om te concurreren met ze op zoekwoorden.

Deep Site Analyses

Identri onderzoekt en analyseert elke dag miljoenen webpagina’s. We kunnen deze technologie gebruiken om uw website te analyseren op een soortgelijke manier als Google, zodat we toegang hebben  tot gedetailleerde inzichten in uw site-structuur, backlink waarden, HTML mark-up en on-page problemen kunnen herkennen en kunnen voorkomen zijn. Dit vertelt ons welke delen van uw site bijvoorbeeld moeilijk te doorzoeken zijn door andere zoekmachines. Onze crawler is geschikt voor websites van elke omvang. Wij hebben dit al eerder gedaan met websites van veel verschillende klanten en in het totaal tientallen miljoenen pagina’s geanalyseerd. Geen enkele ander SEO bureau heeft zo geavanceerd technologie als onze webcrawler.

 Dagelijks / Wekelijks Classificering

 Wij brengen regelmatig verslag uit over de ranking van uw hoofd doelgroep via ons datasysteem. Identri verzamelt gegevens uit meerdere Google / Bing datacenters en op verschillende tijdstippen in de dag, om onregelmatigheden en  systematische schommelingen te verwijderen.

Rotterdam Reclamebureau