Het  gaat weer de geode kant op met de economie in Nederland en dus ook in Rotterdam. De afgelopen jaren is er door de crisis veel minder uitgegeven door Rotterdamse business ondernemingen aan teambuilding aangezien het als een luxe extra activiteit gezien werd. Nu het de economie weer aantrekt kunnen we ook stellen dat er weer geld vrijgemaakt kan worden voor teambuilding.

Team building voor Rotterdamse business ondernemers is  geen luxe maar eigenlijk meer noodzaak nu de zaken weer aantrekken. U wilt als Rotterdamse ondernemer dat uw team goed samenwerkt nu er weer meer opdrachten binnen komen. De feiten zijn dat een team productiever is als het goed kan samenwerken, anders heeft u ook geen team nodig. Een goed samenwerkend team werkt als een geoliede machine en dat resulteert weer in meer sales en omzet voor uw Rotterdam business. Maar wat voor soort teambuilding activiteit gaat u dan doen in Rotterdam? Wij lichten er twee uit die weer eens iets anders zijn dan de gebruikelijke teambuildings activiteiten.

  1. De smartlappen teambuilding workshop in Rotterdam

Het is lente en we kunnen nog niet rekenen op mooi weer elke dag dus  dit is een leuke activiteit die u kunt doen tussen vergaderingen door om de dag even te breken en ongegeneerd iets leuks te doen met elkaar.

Met de smartlappen teambuilding workshop in Rotterdam gaat u met elkaar een uur lang een Rotterdams lied instuderen met leden uit uw team.Een voorbeeld van zo’n echt Rotterdams lied is natuurlijk  ‘ketelbinkie’. De teambuilding workshop staat gerant voor een uur lang lachen en haalt de schaamte weg tussen uw team leden wat resulteert in een ontspannere communicatie in de toekomst van uw Rotterdamse Business onderneming.

Daarnaast wordt de teambuilding opgenomen en gemonteerd oor u zodat u het over een jaar weer eens aan uw teamleden kan laten zien.

  1. Schilder de Rotterdamse haven met uw team

Hierbij gaat u met uw gehele team lekker de buitenlucht in en gezamenlijk een zeer groot canvas schilderij maken Samen schilderen – teambuilding puur sang!! Onder leiding van een echte professionele schilder gaat u met uw Rotterdamse business onderneming aan de gang om gezamenlijk een schilderij te maken van de skyline van Rotterdam.

Uw gehele team heeft twee locaties waar u kunt gaan schilderen:

  • U kunt gaan naar de top van de euromast om vandaaruit de skyline van Rotterdam te schilderen. Hierbij kunt u de skyline van deze metropool schilderen.
  • U gaat naar de haven en vanuit de vertrekhal schildert u met uw gehele team de Lekhaven en de schepen die daar liggen of voorbij komen.

Na afloop kunt u het gemaakte schilderij meenemen naar uw Rotterdamse business onderneming en zo kan uw team zich die leuke dag terughalen en er nog eens over praten bij de koffie machine.

Weet u al welke teambuilding activiteit u kiest voor uw Rotterdamse business onderneming?