Rotterdam Reclamebureau

Merken zijn als mensen. Wanner we mensen zien die echt passie voor hun werk hebben, iemand die geboren is met een talent en dat uitvoert, is iemand die u ziet schitteren. Ze stralen succes uit en dat trekt mensen naar ze toe.

Wij bouwen niet alleen relaties op om uw bedrijf te laten groeien, maar ook om de onderste steen boven te halen zodat we samen aan de succesfactor bouwen.

Het team van marketing experts van Identri zal met u samen werken om er voor te zorgen dat uw visie en waarden doorgegeven worden aan uw consumenten. Wij doen dit overal, in uw reclames, in de communicatie met uw consumenten en zelfs in de begroeting van uw consumenten.

 Onze Services

  • SEO (Zoekmachine optimalisatie)
  • Web ontwikkeling.. u op internet versterken
  • Social Media en Email Marketing

 

SEO, PPC en Merken Management expertise

Het internet is een enorme ruimte, gevuld met duizenden websites en advertenties. Zonder hulp van interactieve marketing experts is het moeilijk om naar de top van de zoekresultaten te komen, zo niet onmogelijk. Uw bedrijf en haar diensten hebben unieke factoren en u biedt iets wat niemand anders heeft, zelfs als u het nog niet weet.

Bij Identri helpen onze Zoekmachine Marketing Specialisten de unieke voordelen van uw bedrijf te identificeren. Met behulp van deze kennis, optimaliseren wij uw website en advertentie campagnes. Door het identificeren van wat uw bedrijf bijzonder maakt, kunnen wij betere op maat gemaakte advertenties maken die uw potentiele klanten aanspreekt. Deze aanpak zorgt er ook voor de belangrijkste zoektermen voor uw website te vinden die u zullen helpen om naar de top van uw markt te stijgen.

Gespecialiseerde Web ontwikkeling

De web ontwikkeling bij Identri is gebaseerd op een case-by-case basis. Er is geen gestandaardiseerde website, geen vaste kleuren. Onze grafische ontwerpers werken met u samen om ervoor te zorgen dat uw website weerspiegeld waar uw bedrijf, uw producten en diensten voor staan en geven uw website het vertrouwen waar uw bedrijf voor staat.

Omdat al onze website ontwerpen uniek zijn voor het bedrijven voor wie wij in opdracht werken is de visuele impact die Identri creëert een extra stimulans om uw potentiële klant op uw website te houden en om te zetten naar conversie. Het strakke ontwerp, dynamische beelden en eenvoudige navigatie zijn slechts enkele manieren waarop we u helpen uw klanten te motiveren uw producten of diensten af te nemen.

 E-mail en Social Media Marketing

Onze projectcoördinatoren helpen u bij het ontwerpen en implementeren van uw interactieve marketing campagne. Of u nu ondersteuning in een e-mail nieuwsbrief of social media nodig heeft, ons team kan u helpen de juiste manier te vinden om uw klanten te bereiken.

Daarnaast begeleidt ons Identri projectteam u door uw maandelijkse webverkeer rapporten. Wilt u uw aanwezigheid in de zoekmachine resultaten verhogen voor een specifieke zoek term of wilt u de verkoop van nieuwe producten bijhouden, onze rapporten stellen u in staat om uw consumenten beter te begrijpen. Onze transparante rapportage zorgt ervoor dat we gezamenlijk streven naar een zo groots mogelijk return on investment voor u.

Rotterdam Social Media